Όροι και κανονισμοί

Το www.diatrofologos.com προσφέρει τη δυνατότητα σε ενήλικες χρήστες να επικοινωνούν και να κάνουν χρήση διατροφικών και άλλων πληροφοριών μέσω του διαδικτύου.  Αυτή είναι μια συμβατική συμφωνία μεταξύ του www.diatrofologos.com και εσάς. Με την εγγραφή σας και για όσο συνεχίζετε να είστε μέλος του www.diatrofologos.com, συμφωνείτε να είστε δεσμευμένοι με τους όρους και κανονισμούς αυτής της συμφωνίας. Ισχύει η συμφωνία στην Αγγλική γλώσσα κάτω από το Terms and Conditions.. Μην εγγραφείτε αν διαφωνείτε με οποιοδήποτε από τους όρους και κανονισμούς. Διαβάστε τη συμφωνία με προσοχή. Το www.diatrofologos.com έχει το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους και κανονισμούς ανά πάσα στιγμή και οι αλλαγές θα είναι σε λειτουργία από τη στιγμή που ειδοποιείστε. Το www.diatrofologos.com δεν δέχεται ανήλικους για μέλη εκτός και αν αυτοί έχουν έγγραφη συγκατάθεση από τους γονείς ή κηδεμόνες τους. Με την εγγραφή σας δηλώνετε και εγγυείστε πως είστε άτομο άνω των 18 ετών.

Το www.diatrofologos.com σχετικά με τη χρήση του συστήματος αυτόματων διαδικτυακών συναλλαγών, δεσμεύεται να σέβεται και να προστατεύει το δικαίωμα των μελών της για προστασία του απόρρητου της σύνδεσής τους. Η παρούσα αποτελεί δήλωση απόλυτης εχεμύθειας, συμβατής με την πολιτική του www.diatrofologos.com περί προσωπικών δεδομένων.
Ο Πελάτης δεσμεύεται να κάνει καλή χρήση του Δικτύου www.diatrofologos.com, σύμφωνα με τους όρους καλής χρήσης. Ο Πελάτης ευθύνεται για κάθε κακή χρήση που γίνεται μέσω του λογαριασμού του. Κακή χρήση αποτελεί και κάθε απόπειρα ιδιοποιήσεως του απόρρητου κωδικού πρόσβασης (password) άλλου Πελάτη ή χρήστη με οποιοδήποτε μέσο, επιτυχή ή όχι. Σε περίπτωση αμφιβολίας, μόνος αρμόδιος να κρίνει αν κάποια ενέργεια αποτελεί κακή χρήση είναι το www.diatrofologos.com.

Το www.diatrofologos.com λειτουργεί σαν συμπλήρωμα της συμβουλής και καθοδήγησης του γιατρού σας. Πάντοτε να ζητάτε τη γνώμη του προσωπικού σας γιατρού πριν αρχίσετε μια διατροφική θεραπεία ή οποιανδήποτε άλλη θεραπεία. Οι δημιουργοί, διανομείς, παραγωγοί, και συμμετέχοντες σ’ αυτή την ιστοσελίδα δεν φέρουν καμία ευθύνη ή απώλεια σε σχέση με το περιεχόμενο που προσφέρετε εδώ.Print