Συμβουλές Διατροφής

Είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να κάνετε μακροπρόθεσμες αλλαγές στο διατροφικό σας μοτίβο. Οι γρήγορες λύσεις δεν μας αντιπροσωπεύουν μιας και δεν είναι αποτελεσματικές και εσείς είστε το επίκεντρο της διαδικασίας αλλαγής.

Δημιουργούμε το διατροφικό σας πρόγραμμα που είναι βασισμένο στους δικούς σας στόχους και στον τρόπο ζωής σας. Απευθυνόμαστε όχι μόνο σ’ αυτά που τρώτε αλλά και στον τρόπο που τρώτε κατά τη διάρκεια της μέρας, μιας και αυτό καθορίζει τα επίπεδα ενέργειας σας, το βάρος σας όπως και τον μεταβολισμό σας. Σας θέτουμε υπεύθυνους για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές καθώς σας δίνουμε τις βοηθητικές στρατηγικές για να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια.

Κάθε πρόγραμμα είναι ξεχωριστό. Εσείς που είστε η πρωταρχική εξουσία στο τι θέλετε από τη ζωή σας, λαμβάνετε ενεργό ρόλο στο σχεδιασμό του προγράμματος σας, για να ταιριάζει με τις ανάγκες σας και το επιθυμητό σας αποτέλεσμα.

Διαλέγετε τη διαμόρφωση του προγράμματος σας από τις πιο κάτω επιλογές έτσι ώστε να ταιριάζει στη δική σας ζωή. Ο σύμβουλος διατροφής σας, σας προσφέρει έμπνευση, καθοδήγηση, και γνώση στην πορεία σας προς την πραγμάτωση των στόχων σας. Η θετική σας συμμετοχή δημιουργεί την συνταγή της επιτυχίας.

Τα προγράμματά μας δεν βασίζονται στη στέρηση. Σας διδάσκουμε βήμα-βήμα τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο που τρώτε και ασκήστε για να αυξήσετε και το μεταβολισμό σας.

Δεν παρουσιάζουμε τα προγράμματά μας σας το «μαγικό φίλτρο» αλλά σαν τρόπο επιμόρφωσης και ενδυνάμωσής σας στην πορεία που εσείς χαράζετε.

Τα προγράμματά μας περιλαμβάνουν:

1. Έτσι απλά … υγιεινά

2. Μενού Τροφικής Δυσανεξίας

3. Ας φτιάξουμε την υγεία σας!

Διαλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει. Αν δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε επικοινωνήστε μαζί μας στο youcandoit@diatrofologos.com και θα προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.Print