Βιοτική Καθοδήγηση

Η Βιοτική Καθοδήγηση σκοπό έχει να βοηθά τους ανθρώπους να σχηματίζουν ενημερωμένες επιλογές για αλλαγές στη συμπεριφορά τους μέσω εκπαίδευσης, κινήτρων, και ενίσχυση υγιεινών επιλογών. Η χρήση του χρόνου για να χτίσουμε αρμονικές σχέσεις, να αξιολογήσουμε την ετοιμότητά μας για αλλαγές, να αναγνωρίσουμε αδύνατα σημεία και να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο δράσης θα μας καθοδηγήσει σε πιο υγιεινά και σωστά αποτελέσματα. Η επιστήμη έχει αποδείξει πως αυτή η εξατομικευμένη και συνεργατική προσέγγιση είναι πιο αποτελεσματική από την προσέγγιση του «μια για όλους» που μπορεί να τσακίσει κάποιους και να τους αποτρέψει από το να κάνουν μελλοντικές αλλαγές.

Στην Βιοτική Καθοδήγηση δουλεύουμε μαζί με τους συμμετέχοντες, ενδυναμώνοντας τους να κάνουν μακροπρόθεσμες αλλαγές, χτίζοντας την αυτοπεποίθησή τους και υιοθετώντας επιδεξιότητες τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιούν και μετά το πέρας του προγράμματος.

Η Βιοτική Καθοδήγηση θα σας βοηθήσει να γεφυρώσετε το κενό μεταξύ τον καθορισμό των στόχων σας και της δράσης προς την εκπλήρωση των στόχων αυτών. Σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε και να προσαρμόσετε τους συμβουλευτικούς σας στόχους και το πρόγραμμα των συναντήσεων σας. Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας, η συμβουλευτική αυτή σας βοηθά να κερδίσετε διαύγεια και εστίαση ούτως ώστε να μπορέσετε να κινηθείτε από τις «καλές προθέσεις» στη σημαντική δράση.  Η Βιοτική Καθοδήγηση είναι κάτι περισσότερο από την απλή παραχώρηση συμβουλών και οδηγιών. Εμείς εδώ στο www.diatrofologos.com θα σας βοηθήσουμε να θέσετε ξεκάθαρους και ρεαλιστικούς στόχους, να δημιουργήσετε σχέδια εστίασης, και να συγκεντρωθείτε στο «εσείς».
 
Στόχος μας είναι να σας εμπνεύσουμε και να σας ενδυναμώσουμε με τα απαραίτητα εργαλεία για να προχωρήσετε μπροστά.

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικές με την Βιοτική Καθοδήγηση στο info@diatrofologos.com.

Εδώ θα βρείτε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να μετατρέψετε τους στόχους σας σε κατορθωτά αποτελέσματα!

Από την άνεση του γραφείου σας!

 
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΒΙΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Στο χώρο της εργασίας με τον ασταμάτητα αυξανόμενο ανταγωνισμός, οι παράγοντες κάθε εταιρείας είτε είναι διευθυντές, υπάλληλοι, είτε έχουν θέσεις κλειδιά στην επιχείρηση, βρίσκονται αντιμέτωποι με παρατεταμένες ώρες εργασίας και αυξημένες υπευθυνότητες. Το επακόλουθο αυτών των απαιτήσεων είναι η έλλειψη χρόνου μέσα στη μέρα για υγιεινό τρόπο ζωής.
 
Ως απάντηση προς αυτή την πρόκληση εμείς στο  προσφέρουμε εκτεταμένη βιοτική συμβουλευτική για το διοικητικό προσωπικό επιχειρήσεων ούτως ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν ισορροπία, πληρότητα και ευημερία τόσο στην επαγγελματική τους όσο και στην προσωπική τους ζωή. Η βιοτική συμβουλευτική στόχο έχει να μειώσει προβλήματα και κινδύνους υγείας επιτρέποντας στα άτομα να λειτουργούν με έντονο το αίσθημα της πληρότητας και της ικανοποίησης.
 
Η ατομική και η ομαδική συμβουλευτική μας πρωτοβουλία μπορεί να βελτιώσει την επιχειρηματική αποτελεσματικότητα και την ποιότητα της ζωής της διοίκησης και των υπαλλήλων. Βοηθούμε στη δημιουργία ενός ευχάριστου και υγιεινού εργασιακού περιβάλλοντος.
 
Οι συναντήσεις μας σκοπό έχουν να σας βοηθήσουν να χτίσετε την επιδεξιότητα να νιώθετε δυνατοί και ανθεκτικοί σωματικά, διανοητικά, συναισθηματικά και πνευματικά. Αυτό με τη σειρά του θα βοηθήσει στην εκπλήρωση των απαιτήσεων της εργασίας σας με περισσότερο πάθος και περισσότερη ενέργεια. Για να πραγματοποιηθούν τα απαραίτητα αποτελέσματα οι συναντήσεις οργανώνονται ανάλογα με το δικό σας πρόγραμμα και οδηγούνται μέσω παρακολούθησης, επιδεξιότητας και ανατροφοδότησης. Δουλεύουμε μαζί σας για να δημιουργήσουμε ένα «σχέδιο» που συμπεριλαμβάνει τρόπους μέτρησης τόσο της προσωπικής σας αλλά και της επαγγελματικής σας επιτυχίας. 

 
Είμαστε αφοσιωμένοι στην

ΕΠΙΤΥΧΙΑ

και θα σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας!
 
 

Η ΒΙΟΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ μπορεί να συμπεριλάβει τα ακόλουθα:
Ανακαλύψτε περισσότερα για τις συναντήσεις της ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΒΙΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ επικοινωνώντας μαζί μας στο info@diatrofologos.com.

Απλά στείλτε μας email με το πρόβλημα που σας ανησυχεί και θα το αναλάβουμε εμείς.Print