Βιογραφικό

Προφίλ
Τι χρειάζεται για να είσαι απαράμιλλος σε μια λεγεώνα από πασίγνωστους διατροφολόγους; Η Μαρία Βύρων Παναγίδου ξέρει πως είναι ένα καλά καθορισμένο όραμα υπεροχής, ουσιώδη ηθικές αξίες και αποφασιστικότητα για άριστα αποτελέσματα. Αυτό λοιπόν είναι που τοποθετεί το www.diatrofologos.com στην κορυφή.

Το www.diatrofologos.com δημιουργήθηκε σαν απάντηση προς το νέο τρόπο ζωής, που βρίσκει τους περισσότερους από εμάς καθηλωμένους στο γραφείο, και είναι ολόψυχα δοσμένο στο να σας βοηθήσει να μάθετε πώς να ζείτε στο παρόν σχηματίζοντας το μέλλον. Η ιδρυτής, Μαρία Βύρων Παναγίδου, είναι Διατροφολόγος (B.Sc., M.A. Nutrition) και είναι εφοδιασμένη με 15-χρονη πείρα στο χώρο της διατροφής. Το www.diatrofologos.com αποτελείται από μια ομάδα ατόμων, που σκοπό έχουν να φέρουν υγεία στο σώμα σας, ευτυχία στη ζωή σας, ευημερία στα επαγγελματικά σας και έτσι να καλλιεργήσουν γαλήνη και ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό και στο σώμα σας.

Όραμα: Ένα υγιές αύριο

Καθήκον: Το καθήκον μας είναι να επανα-εκπαιδεύσουμε το σώμα σας και να ενδυναμώσουμε το μυαλό σας ούτως ώστε να ζήσετε τη ζωή που σας αξίζει.

Επιδίωξη: Επιδίωξη μας στη ζωή και στην εργασία είναι να σας εμπνεύσουμε και να σας υποστηρίξουμε στην εξέλιξη σας, και αυτό που λένε πως μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι το πάθος και ο ενθουσιασμός που επιδεικνύουμε, και πως το υπέροχο επίτευγμα του πάθους και του ενθουσιασμού είναι η έντονη μεταδοτικότητά τους!

Φιλοσοφία: Η φιλοσοφία μας είναι πως πάντα πρέπει να είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους έχοντας ένα σταθερό όραμα για το μέλλον.

Εστία: Ο Ιπποκράτης, πατέρας της Δυτικής Ιατρικής είπε: «Αφήστε τις τροφές να είναι το φάρμακο σας και το φάρμακο σας να είναι οι τροφές». Το www.diatrofologos.com συμμερίζεται το στόχο αυτό και εστιάζεται στο να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη των τροφών για να επιτύχετε και να διατηρήσετε άριστη υγεία.

Προσέγγιση: Η προσέγγιση μας είναι να αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα του ανθυγιεινού τρόπου ζωής με θετικό και ενεργητικό τρόπο.

Πεποιθήσεις: Πιστεύουμε πως όταν υπάρχουν αντικειμενικά άτομα γύρω μας που μας σέβονται και εστιάζονται στην πρόοδο και την επιτυχία μας, η εξέλιξη και η ανέλιξη μας γίνεται πιο εύκολη, άρα και η ζωή μας γίνεται πιο ευτυχισμένη. Επίσης, πιστεύουμε πως η διατροφή επηρεάζει τη σωματική ανάπτυξη και την πνευματική καλλιέργεια, γι’ αυτό εργαζόμαστε με ένα εξατομικευμένο και συνεργατικό τρόπο για να επιφέρουμε τα καλύτερα πιθανά αποτελέσματα.

Στόχοι:

 
Μαρία Βύρων Παναγίδου
Διατροφολόγος
B.Sc. M A. NutritionPrint