Καλώς Ορίσατε

Σας καλωσορίζουμε με ένα εγκάρδιο και θερμό χαιρετισμό στο diatrofologos.com!

Στη συνεχή μας προσπάθεια  για να είμαστε υγιείς, σε φόρμα και με ενέργεια, για να αποκτήσουμε το τέλειο σώμα και για να ζήσουμε μια μακρόχρονη ζωή μακριά από ασθένειες, δοκιμάζουμε επίμονα διάφορες δίαιτες.  Επιχειρούμε αυστηρές δίαιτες, παραμυθένιες δίαιτες, δίαιτες που υπόσχονται γρήγορα αποτελέσματα, και διάφορα προϊόντα για απώλεια βάρους.  Αν όμως αυτές οι δίαιτες και τα διάφορα παρασκευάσματα πραγματικά έκρυβαν το μυστικό για το τέλειο σώμα και την υγιέστατη ζωή, τότε γιατί συνεχώς δοκιμάζουμε καινούργιες; Γιατί δεν υπάρχουν πραγματικοί νικητές; Η απάντηση είναι απλή: γιατί αυτές οι δίαιτες δεν είναι η πανάκεια. Απλά περιορίζουν την υπερφαγία και τις άσχημες συνήθειες για λίγο, όμως αφήνουν το λόγο πίσω από αυτές τις καταστάσεις, ανέγγιχτο!

Έτσι, δημιουργήθηκε το www.diatrofologos.com για να αποκαλύψουμε μαζί αυτούς τους λόγους και να τους εκμηδενίσουμε.  Ποτέ δεν είναι αργά να γίνουμε αυτό που θα μπορούσαμε να γίνουμε γιατί έχουμε γεννηθεί με τη δύναμη να αλλάξουμε τα πάντα στη ζωή μας. Έχουμε αφθονία εναλλακτικών λύσεων και επιλογών που βρίσκονται μπροστά στα μάτια μας, και με τη σωστή καθοδήγηση θα απλώσετε το χέρι της θέλησής σας και θα τ’ αρπάξετε.

Η εξατομικευμένη βιοτική και διατροφική συμβουλευτική δεν είναι η διδασκαλία της κάμπιας για να μάθει να πετά, αλλά είναι η δημιουργία οπής για να δει την πιθανότητα. Με τις υπηρεσίες μας θα αναπτύξετε επιδεξιότητες που θα σας ενθαρρύνουν και θα σας δίνουν τα απαραίτητα κίνητρα για να παίρνετε καλύτερες αποφάσεις στην καθημερινή σας ζωή.  Ας μη ξεχνάμε επίσης, πως η λέξη «δίαιτα» είναι ελληνική, και σημαίνει «τρόπος ζωής».

Η ιδέα της διατροφικής ιστοσελίδας βασίζεται στο γεγονός ότι παρόλο που όλους μας απασχολεί η υγεία μας, η πολυάσχολη ζωή μας δεν μας αφήνει χρόνο να επισκεφτούμε ένα εμπειρογνώμονα διατροφής κάθε φορά που έχουμε κάποια ερώτηση, ή που χρειαζόμαστε κάποιον να μας ενθαρρύνει. Το www.diatrofologos.com δίνει την λύση, καθώς είναι κοντά σας στην άνεση του γραφείου ή του σπιτιού σας.

Σας προσκαλώ, λοιπόν, να εξερευνήσετε το www.diatrofologos.com που είναι μία συμμετοχική ιστοσελίδα γεμάτη πληροφορίες και βοηθήματα, και να επικοινωνήσετε μαζί μου για τις εξατομικευμένες υπηρεσίες που, μέσω τις προσωπικής μου καθοδήγησης, θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

Με τιμή προς το πολυτιμότερο ανθρώπινο αγαθό,
 
 
 Print