Τι παίζει;
Ας τροποποιήσουμε τις αγαπημένες σας συνταγές
Στείλτε μας τη συνταγή του αγαπημένου σας φαγητού και εμείς θα το κάνουμε πιο υγιεινό.
Αρχική Σελίδα / Εξατομικευμένες Υπηρεσίες / Συμβουλές Διατροφής / Προγράμματα
Προγράμματα

1. Έτσι απλά … υγιεινά

Θέλετε να ρίξετε βάρος; Ή ίσως να βάλετε βάρος; Ή απλά θέλετε να τρέφεστε σωστά.... Εμείς εδώ στο diatrofologos.com σας προσφέρουμε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής με βάση τις δικές σας διατροφικές επιλογές και φυσικά με στόχο τα δικά σας επιθυμητά σας αποτελέσματα.

Στείλτε μας λοιπόν τις διατροφικές σας προτιμήσεις και εμείς θα ετοιμάσουμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα που σας ταιριάζει.

60 EURO


2. Μενού Τροφικής Δυσανεξίας

Υποφέρετε συχνά από φουσκώματα ή και πόνους στην κοιλιά και το στομάχι;
Νιώθετε κουρασμένοι χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο; Ή ακόμη το βάρος σας αυξάνεται έστω κι αν προσέχετε τη διατροφή σας;

Σκεφτήκατε ποτέ ότι οι πόνοι και οι ενοχλήσεις που νιώθετε ίσως να μην οφείλονται σε παθολογικά αίτια, αλλά στη δυσκολία του οργανισμού σας να ανεχτεί τροφές που καταναλώνετε καθημερινά;

Ακούγεται παράξενο, αλλά είναι αλήθεια... Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι μια απλή εξέταση τροφικής δυσανεξίας, μέσω αίματος.

Το επόμενο βήμα είναι να μας στείλτε τα αποτελέσματα της εξέτασης αυτής, και εμείς θα σας ετοιμάσουμε το εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής σας.

80 EURO


3. Ας φτιάξουμε την υγεία σας!

Υποφέρετε από υπέρταση, καρδιαγγειακά προβλήματα, θυρεοειδή, διαβήτη, καρκίνο, κλπ;

Στείλτε μας τις αναλύσεις σας και εμείς θα δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής για σας, με βάση τα αποτέλεσμα των αναλύσεων σας, για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε και να απολαύσετε καλύτερη και μακροχρόνια ζωή.

80 EURO


Τυπώστε τη σελίδα Στείλτε σε ένα φίλο Αρχή σελίδας
Οι πληροφορίες και συμβουλές που προσφέρονται σ’ αυτή την ιστοσελίδα είναι γενικές στη φύση τους και κατ’ ουδένα λόγο δεν έχουν σκοπό να λειτουργήσουν σαν ιατρικές συμβουλές ή να αντικαταστήσουν τις συμβουλές του προσωπικού σας ιατρού.
© Copyright 2010
/ Όροι & Κανονισμοί