Τι παίζει;
Ας τροποποιήσουμε τις αγαπημένες σας συνταγές
Στείλτε μας τη συνταγή του αγαπημένου σας φαγητού και εμείς θα το κάνουμε πιο υγιεινό.
Αρχική Σελίδα / Εξατομικευμένες Υπηρεσίες / Ελάτε να μάθουμε
Ελάτε να μάθουμε
“Η εκμάθηση και η γνώση που έχουμε, είναι, πολύ λίγη σε σχέση με αυτά για τα οποία είμαστε αμαθής”.
Πλάτωνας
 
Κατά τη διάρκεια του έτους, θα προσφέρονται μια πλήρης σειρά θεμάτων. Το www.diatrofologos.com θα αγγίζει μια γκάμα διατροφικών και υγείας θεμάτων. Αυτά τα θέματα με εστία τους τα τρόφιμα είναι σχεδιασμένα για όσους ενδιαφέρονται για κάτι περισσότερο, όπως την μακροζωία και τις επιλογές, καλή ζωή, γευστικότατα και διατροφικά ισοζυγισμένα γεύματα, και ευκαιρίες για απόκτηση του πολυπόθητου αγαθού – αυτού της υγείας!
 
 
 
 
 
 
Περιήγηση σε υπεραγορά: τι καλύτερη τάξη διατροφής μπορεί να υπάρξει από την υπεραγορά; Το www.diatrofologos.com είναι στη διάθεσή σας για περιήγηση σε υπεραγορά. Θα σας διδάξουμε πώς πραγματικά να διαβάζετε τις ετικέτες των τροφίμων και μετά θα σας περπατήσουμε διάδρομο προς διάδρομο δείχνοντας σας τις καλύτερες (και τις χειρότερες) τροφιμο-επιλογές!
 
Κόστος: 60 Euro (θα χρειαστούν περίπου 90 λεπτά) 
 

Η Κουζίνα της Φροντίδας: Το www.diatrofologos.com είναι εδώ για να σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αρχίσετε να μαγειρεύετε υγιεινά για τα άτομα που αγαπάτε περισσότερο – την οικογένειά σας. Τα υγιεινά γεύματα δεν είναι μόνο καλά για σας αλλά μαγειρεμένα και με ειδικό τρόπο αποδεικνύονται γευστικότατα. Η Κουζίνα της Φροντίδας είναι ένα εβδομαδιαίο εργαστήρι (ή μάθημα μαγειρικής αν θέλετε) το οποίο θα σας δώσει πρακτική πείρα. Αυτά τα εργαστήρια θα σας βοηθήσουν να φροντίζετε την οικογένειά σας και τα γεύματα που θα ετοιμάζετε θα τους αφήσει να γλύφουν τα δάκτυλά τους. Θα σας προσφέρουμε τις συνταγές, τα συστατικά τους, τη λεπτομερή διαδικασία, τη διατροφική τους σύσταση και κατάλογο για ψώνια για κάθε συνταγή.

Κόστος: 30 Euro κάθε εργαστήριο (παρακαλώ όπως διαθέσετε 60 – 90 λεπτά αναλόγως με την συνταγή) – με την εγγραφή θα παραλάβετε και το πρόγραμμα και θα μπορείτε να συμμετέχετε σε όσα εργαστήρια θέλετε.

 
Δίαιτες της μόδας – απλά τα γεγονότα: η δίαιτα της μόδας είναι ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους που υπόσχεται γρήγορα αποτελέσματα. Αυτές οι δίαιτες δεν προσφέρουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και συνήθως είναι ανθυγιεινές. Μερικές μάλιστα είναι και επικίνδυνες για την υγεία. Μάθετε λοιπόν την αλήθεια!

Κόστος: 50 Euro (θα χρειαστούν περίπου 75 λεπτά)
 
 
Επιδόρπια για … καλή ζωή: Επιτέλους, σταματήστε να μαγειρεύετε με λίπος και ζάχαρη, και υιοθετήστε τα αγνά και φυσικά υλικά που σας επιτρέπουν να έχετε αλλά και να γεύεστε τα γλυκά σας! Αυτό το εργαστήριο θα σας διδάξει την τέχνη της αντικατάστασης υλικών που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις αγαπημένες σας συνταγές σε υγιεινές και γευστικότατες αγαπημένες συνταγές.

Κόστος: 60 Euro (θα χρειαστούν περίπου 75 λεπτά)
 
 
Γίνετε καλύτεροι απ’ ότι έχετε ποτέ φανταστεί: αλλάξτε την εμφάνιση σας, αλλάξτε τη ζωή σας. Τι χρειάζεται για να μεταμορφωθείτε; Το εργαστήριο αυτό συμπεριλαμβάνει: εμπόδια στην επιτυχία, ανακάλυψη του δικού σας τύπου σώματος, εκμάθηση του τρόπου λειτουργίας των πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λιπών και πως μπορούν να δουλέψουν ενάντια στο σώμα. Μάθετε πώς να αποκτήσετε το σώμα που ονειρεύεστε, το σώμα που σας αξίζει!

Κόστος: 50 Euro (θα χρειαστούν περίπου 90 λεπτά)
 
 
Μαγειρική των Spa: Η μαγειρική Spa ουσιαστικά μας οδηγεί πίσω στο χρόνο. Πριν πολλά χρόνια ο τρόπος που προετοίμαζαν και μαγείρευαν οι γυναίκες το φαγητό ήταν πολύ πιο απλός και αγνός. Τώρα όμως, λόγω της τεχνολογίας, έχουμε εξελιχθεί σε όλους τους τομείς, όπως και στη μαγειρική, και ενώ βελτιώθηκαν αρκετά πράγματα, άλλα έχουν γίνει πιο περίπλοκα. Οι φυσικές διαδικασίες της αποθήκευσης και του μαγειρέματος έχουν αντικατασταθεί με χημικές ουσίες και άλλους τρόπους μαγειρέματος. Με την μαγειρική Spa όμως προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε φυσικά στοιχεία στα τρόφιμα, αγνά υλικά, χωρίς να προσθέτουμε περιττές ουσίες και έτσι προσφέρουμε στο σώμα μας αυτό ακριβώς που χρειάζεται, την απόλυτη υγεία. Μάθετε περισσότερα μαζί μας.
Κόστος: 50 Euro (θα χρειαστούν περίπου 60 λεπτά)
 
Τροφική Δυσανεξία: Ως Τροφική Δυσανεξία χαρακτηρίζεται κάθε ανώμαλη αντίδραση του οργανισμού σε ένα χημικό ερέθισμα, που προκαλείται με την κατανάλωση ορισμένων τροφίμων. Αναφέρεται ειδικότερα στην αδυναμία κατανάλωσης, απορρόφησης ή μεταβολισμού ορισμένων θρεπτικών συστατικών. Υπολογίζεται ότι σχεδόν πέντε στους δέκα ανθρώπους εμφανίζει κάποια τροφική δυσανεξία χωρίς να το γνωρίζει. Φουσκώματα, δυσκοιλιότητα ακόμα και οι ημικρανίες, οι οποίες οφείλονται σε κάποιες συγκεκριμένες τροφές, τις οποίες ο οργανισμός μας δεν δέχεται και αντιδρά. Η λακτόζη για παράδειγμα, η οποία βρίσκετε στο γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, είναι η πιο συνηθισμένη ουσία που προκαλεί τροφική δυσανεξία. Μάθετε περισσότερα για την τροφική δυσανεξία, πως μπορείτε να αποφύγετε αυτά τα συγκεκριμένα τρόφιμα αλλά και πώς να αντικαταστήσετε υγιεινά και εύκολα τα τρόφιμα στα οποία είστε δυσανεκτικοί.
 
Κόστος: 50 Euro (θα χρειαστούν περίπου 60 λεπτά)
 
 
 
Να θυμάστε ότι οι εγγραφές γίνονται κατά σειρά προτεραιότητας γι’ αυτό κρατήστε τη θέση σας έγκαιρα.
 
 
 

Τυπώστε τη σελίδα Στείλτε σε ένα φίλο Αρχή σελίδας
Οι πληροφορίες και συμβουλές που προσφέρονται σ’ αυτή την ιστοσελίδα είναι γενικές στη φύση τους και κατ’ ουδένα λόγο δεν έχουν σκοπό να λειτουργήσουν σαν ιατρικές συμβουλές ή να αντικαταστήσουν τις συμβουλές του προσωπικού σας ιατρού.
© Copyright 2010
/ Όροι & Κανονισμοί