Τι παίζει;
Ας τροποποιήσουμε τις αγαπημένες σας συνταγές
Στείλτε μας τη συνταγή του αγαπημένου σας φαγητού και εμείς θα το κάνουμε πιο υγιεινό.
Αρχική Σελίδα / Βιογραφικό
Βιογραφικό
Προφίλ
Τι χρειάζεται για να είσαι απαράμιλλος σε μια λεγεώνα από πασίγνωστους διατροφολόγους; Η Μαρία Βύρων Παναγίδου ξέρει πως είναι ένα καλά καθορισμένο όραμα υπεροχής, ουσιώδη ηθικές αξίες και αποφασιστικότητα για άριστα αποτελέσματα. Αυτό λοιπόν είναι που τοποθετεί το www.diatrofologos.com στην κορυφή.

Το www.diatrofologos.com δημιουργήθηκε σαν απάντηση προς το νέο τρόπο ζωής, που βρίσκει τους περισσότερους από εμάς καθηλωμένους στο γραφείο, και είναι ολόψυχα δοσμένο στο να σας βοηθήσει να μάθετε πώς να ζείτε στο παρόν σχηματίζοντας το μέλλον. Η ιδρυτής, Μαρία Βύρων Παναγίδου, είναι Διατροφολόγος (B.Sc., M.A. Nutrition) και είναι εφοδιασμένη με 15-χρονη πείρα στο χώρο της διατροφής. Το www.diatrofologos.com αποτελείται από μια ομάδα ατόμων, που σκοπό έχουν να φέρουν υγεία στο σώμα σας, ευτυχία στη ζωή σας, ευημερία στα επαγγελματικά σας και έτσι να καλλιεργήσουν γαλήνη και ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό και στο σώμα σας.

Όραμα: Ένα υγιές αύριο

Καθήκον: Το καθήκον μας είναι να επανα-εκπαιδεύσουμε το σώμα σας και να ενδυναμώσουμε το μυαλό σας ούτως ώστε να ζήσετε τη ζωή που σας αξίζει.

Επιδίωξη: Επιδίωξη μας στη ζωή και στην εργασία είναι να σας εμπνεύσουμε και να σας υποστηρίξουμε στην εξέλιξη σας, και αυτό που λένε πως μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι το πάθος και ο ενθουσιασμός που επιδεικνύουμε, και πως το υπέροχο επίτευγμα του πάθους και του ενθουσιασμού είναι η έντονη μεταδοτικότητά τους!

Φιλοσοφία: Η φιλοσοφία μας είναι πως πάντα πρέπει να είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους έχοντας ένα σταθερό όραμα για το μέλλον.

Εστία: Ο Ιπποκράτης, πατέρας της Δυτικής Ιατρικής είπε: «Αφήστε τις τροφές να είναι το φάρμακο σας και το φάρμακο σας να είναι οι τροφές». Το www.diatrofologos.com συμμερίζεται το στόχο αυτό και εστιάζεται στο να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη των τροφών για να επιτύχετε και να διατηρήσετε άριστη υγεία.

Προσέγγιση: Η προσέγγιση μας είναι να αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα του ανθυγιεινού τρόπου ζωής με θετικό και ενεργητικό τρόπο.

Πεποιθήσεις: Πιστεύουμε πως όταν υπάρχουν αντικειμενικά άτομα γύρω μας που μας σέβονται και εστιάζονται στην πρόοδο και την επιτυχία μας, η εξέλιξη και η ανέλιξη μας γίνεται πιο εύκολη, άρα και η ζωή μας γίνεται πιο ευτυχισμένη. Επίσης, πιστεύουμε πως η διατροφή επηρεάζει τη σωματική ανάπτυξη και την πνευματική καλλιέργεια, γι’ αυτό εργαζόμαστε με ένα εξατομικευμένο και συνεργατικό τρόπο για να επιφέρουμε τα καλύτερα πιθανά αποτελέσματα.

Στόχοι:

  • να σας ενδυναμώσουμε για να βάλετε την υγεία στην κορυφή του καταλόγου με τις προτεραιότητες της ζωής σας
  • να σας βοηθήσουμε να νιώθετε καλύτερα, να έχετε περισσότερη ενέργεια και να βελτιώσετε δραστικά τη ζωή σας
  • να σας προσφέρουμε τον τρόπο για μόνιμα αποτελέσματα
  • να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε την ευθύνη της καλυτέρευσης της υγείας σας και του ελέγχου της ζωής σας
  • να σας διδάσκουμε στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να ελέγχετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να διατηρείτε την ορμή σας
  • να σας καθοδηγήσουμε να σπάσετε τις περιοριστικές πεποιθήσεων σας και να τις μετατρέψετε σε ενδυναμωτικά μοτίβα
  • να προσφέρουμε συνεχείς επιμόρφωση και έμπνευση σε μορφή σεμιναρίων, διαλέξεων, εργαστηρίων, μαθημάτων κλπ
  • σύμφωνα με τον Emerson: «η κύρια μας ανάγκη στη ζωή είναι ένα άτομο που θα μας βγάζει τον καλύτερό μας εαυτό». Στόχος μας λοιπόν, είναι να εκπληρώσουμε αυτή την ανάγκη με το να είμαστε δίπλα σας και να σας βοηθάμε να δράτε στην κορυφή των ικανοτήτων σας.
 
Μαρία Βύρων Παναγίδου
Διατροφολόγος
B.Sc. M A. Nutrition

Τυπώστε τη σελίδα Στείλτε σε ένα φίλο Αρχή σελίδας
Οι πληροφορίες και συμβουλές που προσφέρονται σ’ αυτή την ιστοσελίδα είναι γενικές στη φύση τους και κατ’ ουδένα λόγο δεν έχουν σκοπό να λειτουργήσουν σαν ιατρικές συμβουλές ή να αντικαταστήσουν τις συμβουλές του προσωπικού σας ιατρού.
© Copyright 2010
/ Όροι & Κανονισμοί